Trängsel å familjerally

image39
Yeah, nu blixthalkar jag återigen in i bloggkåken å bara måste skriva loss mej lite grann, ja bara LIIIITE grann.. Igår tog man ledigt från kneget å hängde med da familia till Gekås i Ullared för megashopping å kundvagnsrally. De senaste två åren avböjde jag Ullared-resan men den här gången tänkte jag att det kunde va klokt att paffa ner å handla en last nyttoprylar till mitt "nya" bostad som är av helt annan karaktär än stadslivet jag hade i Wadköping.

Vi Kulinare var bland de första som skyndade huttrande in och lagom till lunchtajm rullade vi ut våra sprängfyllda kundvagnar som skrek guuula Gekåspåsar! Å vad handlade jag? Tja blev 84 varor enligt kvittot och den är lika lång som mina ben, aa asså benet mellan knäskålen å foten : P Det blev iaf en hel del nyttoprylar till bilen, verkstan, hushållet, kneget å skafferiet. Varje grej jag köpte kan tillägnas ett eget inlägg på detta blogg, så jag hoppar över det helt för att inte missuppfattas som en psykstörd prylnörd.. När vi puttrade därifrån såg vi hur en vidrigt sjukt Titanic-lång kö sträckte sig utanför butiken. Ingen tvekan om att siste stackars saten i kön fick vänta minst 2 timmar för att komma in å värma sig!..

Idag vart man på kneget igen å slavade med en maskin samtidigt som man mindes en massa goa stunder från collegetiden. Fasen vad jag längtade tbx t Örebro en å annan sekund. Men så fort jag mindes all elände som mördande läxor å själnedbrytande prov, redovisningar etc. så fetlog jag för att allt det där är över! Men folket saknar man juh!.. Förstår ibland varför en del vuxna betonar att gymnasietiden är den bästa perioden ur livet. Men vad vet jag som "bara" är 21 bast å ännu väntar på att skägget blir fullutvecklat kring käften..

I skrivandes stund roterar plåtBertil för fulla halsar å jag drar snart till Vara för att åtgärda tomheten i mitt kylskåp. Imorrn drar man till Ekebacka efter kneget, som vanligt, för att meka med spisen i containern å resten av helgen blir antingen kanon eller ett helvete, jag förklarar senare.. =)

So long, muppies!