Rejäla urringningar och sjögator

Yoo00oo!!!

I helgens drog jag hem till Vara som ligger i mellansödern. Till min stora förvåning rådde det Norrlandsunderlag! Landsbygden var täckt av feta snödyner och gamla bonnkärringar halkade sig tvärs över gatorna! Jag blev minst sagt orolig och började undra hur det stod till med våra poler. Har isbjörnarna uppfunnit jacuzzin däroppe?!?

Men fan alltså! Den senaste veckan har vårteckena visat sig klarare och klarare, närmare sagt i Risse! Jag snackar alltså om brudarna som börjat klä sig lättare och blotta lite av sina putande tutties att jag nästintill kan se deras nipples! Det är en njutning att dra till Risse varje dag eftersom jag vet att de putande ammargrejerna väntar och vårkänslorna gror sig allt starkare ^^

Idag inledde dessutom vädret sitt första riktiga töa-process. Det råder plusgrader och enligt SMHI väderprognoser kommer det vara plusgrader veckan ut! Halleluja så långt in i Guds rövhål! Idag morse när jag promenerade till Järntorget fick jag gå zig-zag pga de små übergulliga sjöarna som uppstått på gånggatorna. Luften var fuktigt och det doftade natur för en gångs skull! De senaste tiden har naturdofterna var frusna och det enda man har känt i näsborrarna har varit iskall syre som förfrusit snoret på nolltid!

Jag mår sååå jäkla bra nu efter vridandet av klockor för att välkomna sommartiden vilket innebär ljusare kvällar samt så ljusnar det av sig själv med tiden ju närmare solen vår del av klotet rör oss till!

Nu sitter jag här och dölängtar till påsklovet som kommer att inledas med en inflyttningsfest hos en crazy brud och sen blir det underbart att komma hem till min kära mamma, pappa, übersöta lillasyster och min magiska säng! Den sängen får mig att sova såååå attans helvetes jävla übergött!!! Jag kommer att avsluta påsklovet med en nytraditionellt resa till Elmia i Jönköping med min farsa för tredje året i rad, Weeiii!!

Notis: I Elmia äger en av Sveriges största bilmässor rum som är bilentusiasternas Mecka.

Éyioo00oo!!!


Sälen-rapporten har anlänt! Läsvärt ;)

All right my horny ladies and gentlemen!

Den 19e februari slirade tre fullproppade bilar varav Vahids farsas tyskimporterade herrgårdsvagn Nissan Primera, Jennys Volvo V40 och Hannas lilla Opel Vectra från Baronbackarna med grillarna mot Sälenfjällarna. Givetvis var herrgårdsvagnarnas takboxar fullproppade med skidor, snowblades och snowboardes samt Johans feta stereoanläggning intryckt i Vahids japanare.

Efter bara drygt en timmes färd tackade Hannas bils ena vindrutetorkare för tiden som gått och lämnade oss utan förvarning. Som tur var vädergudarna på vår sida och jävlades med oväder på andra ställen på Tellus än vägarna vid Närkes rövhål. Vi kunde fortsätta köra hela vägen till Sälen tack vare vår mänsklige vindrutetorkare Yddie.

Efter några timmar resa och tusentals hjulvarv senare brummade vi in i Stöten och hämtade nycklarna till vår hyrda tvåplansvilla. Så fort nycklarna var hämtade började en spännande sökande efter villan. Trots att vi inte är norskar så tog det drygt en timma att hitta villan! Det visade sig att det var en annan familj som flyttat in i vår villa! Vilka helvetes jävla efterblivna sär-apor de var, säkert norskar!

Dock fick vi andra nycklar till huset bredvid våran förhyrda villa så det löste sig utan blåmärken och brutna ben med aporna. Jag tog dock en vattenflaska från nån av våra heta brudar och blötte ner apornas trappa i smyg i hopp att ge dem tillbaka för gammal ost! Nån ambulans såg vi aldrig under veckan, så vattentricket funkade la inte så effektivt.

Måndag morgon var det dags att bege sig till backarna och hämta Carving-skidorna jag förbokat samt liftkortet som lättade plånboken avsevärt. Sen var det bara att spänna fast de strypande pjäxorna och ta första bästa liften till toppen av fjället! Lite amatörsåkning senare hittade jag rytmen och försökte stå ut med mjölksyran som pinade mina otränade klenislemmar. Hela veckan brändes snabbt på glatta åkningar, avåkningar, grilluncher, flirtning med liftpersonalen, evigt väntande på dröjande polare, mer eller mindre långa intressanta diskussioner under liftåkningarna.

Varje kväll åt vi redig mat såsom spaghetti med köttfärssås, kycklingfilé med pommes, olika slag av soppor, fläskfilé med pommes á la bearnaisesås, risgröt, pitabröd med egenmixat kycklingsallad med mera. Jag och Johan var bastade flitigt varenda kväll i sällskap med några flaskor goa’ Heineken starköl och korta kalla rökpauser ute på verandan emellanåt samt en och annan glas vin.

Villan var helt sjyst och jag och Johan fick nog det bästa rummet med enkelsängar och Johans stereoanläggning fick småkrypen i väggarna att begå massjälvmord så mycket som det dunkade med trancemusiken!

Hannas vindrutetorkare fick nytt liv när Hanna och jag drog till den utländske bilmekanikern på Statoil i Lindvallen. Det nya livet kostade Hanna 808 frusna spänn trots att jobbet gjordes på en halvtimma; känns som att vi blev lurade av araben.. hrmf...

Efter en veckas bus, softande, hushållssysslor, OS-tittande blablabla var det dags att packa bilarna och städa huset och bege oss hemåt igen. Det var minst sagt tragiskt att lämna Stöten.

När jag väl satt bakom ratten i Opeln med grillen mot Närkes rövhål med en snarkande blondin i passagerarsätet reflekterade jag att detta var livet. Att vara ute och åka med polarna och bara ha roligt. Att glömma den eländiga skolan och bara njuta av det livet erbjuder. Efter lite mer än 4 timmar samlades vi åter i Baronbackarna och kramade varandra adjö. När Jenny o Elin släppte av mig i Wadköping och jag gick hemåt till min lya, började en ångest hemsöka mig.

Mitt hjärta fick sig en knut och jag suckade heldeppat. Nu var det verkligen slut på det roliga och morgondagen väntade eländet. Väl sittande på min säng i fullständigt tystnad och livlösa atmosfär suckade jag djupt. Efter en hel vecka med liv och stojande med elva andra härliga människor satt jag plötsligt alldeles ensam i tystnad och funderade på att hoppa av skolan.

Men med sunt förnuft satte jag på datorn och började röja. Så fort musiken var påsatt och Internet uppkopplad hittade jag mig själv och det var bara att leva vidare. Sportlovet 2006 blev en ännu en minnesvärd vecka och detta var inte sista gången! Mer äventyr väntar i framtiden!

TACK till Er galningar som var med i Stöten och gav mig en oförglömmig sportlov!

Notis: Galningarna var; Johan Alden Persson, Karl-Johan, Malin J, Jenny L, Elin L, Vahid, Yddie, Hanna, Sofia, Johanna C, 20årige Johanna och taniga jag.

Yeah!

Förlåt..

Jag ber om ursäkt, mina kära läsare för att jag omänskligt länge dröjt med uppdateringar. Men som småningom kommer en rapport om Sälen-resan jag var med på under sportlovet samt eventuella övriga reflektioner jag vill dela med Er.

Men till tröst lägger jag upp en blondinskämt som min craziga morsa skickade mig. Jag vet dock att blondinskämt i dagens läge är extremt uttjatat, men denna blondinskämt är unik ;-D

En extremt full kille sitter i en bar. Genom sina rödsprängda ögon noterar han en figur som sitter bredvid honom. Den fulla killen känner sig på skojhumör så han säger:

- Hörru! Vill du höra ett skämt om blondiner?

Personen bredvid honom svarar med ljus kvinnoröst:
- Grabben. Jag väger 80 pannor och är nordisk mästare i kickboxning. Jag är även blondin. Min blonda kompis här bredvid mig väger 90 kilo och är svensk europamästare i armbrytning. Slutligen har vi min andra kompis längst ner vid bardisken. Hon väger över hundra kilo och är världsmästare i tyngdlyftning. Hon är också blond. Är du fortfarande sugen på att dra skämt om blondiner?

- Hmm...

Killen funderade ett slag och svarade till slut:
- Nej, inte om jag måste förklara det tre gånger.

*CrazySigge garvar*

Auf Wiederhören!