Veckoslutet blir ljust för mig!

¡Hola!

Åh, ikväll vägrade jaget inom mig att se åt hemtentan. Tentan skulle prompt ignoreras och kvällen paxas åt softning! Lätt som en smal 160:are för mig!

17.05 sågs 'That '70 Show' och efter en halvtimma väntades dubbel-sändningen av Vänner! Den halvtimman spenderade jag åt att diska mina nödvändiga muggar för kommande morgnar som består av te och ostmacka á la röd paprika!

Efter dubbelsändningen surfade och chattade jag lugnt och fint på de höga, breda och snabba vågorna! Jag har ju bredband som tuggar 8mbit/sek, vilket definierades föregående mening! =D Mitt under surfningen var det nåt som fick mig att kolla upp vad som väntades sända på teven ikväll. Weeii, en reprisstart på Vänner med med dubbla sändningar skulle visas 21.00 - 22.00! Soffan brukades hjärtligt och jag garvade en hel del!

Kvällen kändes plötsligt värdefullt och inte bortkastad!

Imorgon väntas bara en lektion mitt på dagen och sen gäller det Öppet hus på kvällen. Då ska min klass va på gympan och pressa så att svettdropparna rinner erotiskt nerför våra spänstiga kroppar! På kvällen kommer jag eventuellt vara slutkörd och då förbrukas säkert min säng tidigt på kvällen.

Fredagen heter kompledigt för mig denna veckan och då är det sista chansen för mig att fixa klart de 5 sista procenten av hemtentan innan den överlämnas till läckra svenskalärarinnan, men jag fixar förhoppningsvis tentan innan dess!

På fredagskvällen ägnas mina timmar på Roxy där filmfestivalen slår i gonggongen och pubaftonet väntas suga musten av de sista timmarna ur min fredagskväll - det ser jag fram emot!

Nog rabblat! Nu ska jag slagga och tagga ner! Jag bävar för att möta Lisa Blund ikväll eftersom kylan är här! Lisa är säkert frusen och kommer gnugga sig emot mig så att mitt skinn slits ut från mig!

God bless everyone!

¡adiós!

uppdatering uppdatering uppdatering =D

Denna inlägg tillägnas min senaste helg, vilket var kanon för min själ!

Fredag 14.05
Tåget slirade med nosen mot söderut och jag satt på tåget med sällskap av Alicia. Vi satt och babblade nätt och jämnt. I Töreboda dog tåget pga en ledning som strejkade, Halleluja dah. Resan fördröjdes 40 minuter vilket ledde till att jag missade min byteståg i herrljunga - FITTA! [ursäkta]

Till slut hoppade jag äntligen av i Vara, eh, vilken Vara eg? Kände knappt igen staden som var FYLLD med jul-belysningar, dekorationslampor överallt!! Ack så vackert, men kallt! Väl hemma diskuterade jag med lillsyrran vad vi skulle ha till kvällsmat. Besluten löd att jag skulle dra till Vara och handla lasagne t syrran som hon fick värma i mikron. Körv'mä'brö' á la räksallad för min del. detta pga mina föräldrar var borta på lyxigt jul-middag! På kvällen tittade jag på Nyckeln till frihet - underbart film!

Lördagen ägnades åt att handla hem en ny säng åt mig. Sängen placerades på 740:ns tak och vi drog till Vara för att shoppa lite. Lyckligtvis stal ingen sängen som lyste med sin närvaro på Voilvons tak, [thihihi] På eftermiddagen somnade jag dock i min lillsyrras säng i min före detta rum och klockan fyra på eftermiddagen tvingade farsan upp mig. Hängde framför teven resten av lördagen.

söndagen sov jag ut och middagen fixade på restaurangen Motoristen som ligger en jättekliv från Vara. Åt riktig macho-manlig kebabtallrik! Sedan drog vi hela gänget till Vara för att spana in jul-skyltningen! Var en enorm folkmassa överallt och en massa marknader! Julbelysningen invaderade staden! Väl hemma softade jag tills jag drog med tåget till Örebro.

Du som läst ända hit!
Du
måste antingen vara en astråkig person med kass liv som läser hela den tråkiga ovanstående texten - eller - så är du helt enkelt besatt av mig!

Min huvud är i skrivandes stund helt slutkörd - jag måste slagga!

Godnatt allesammans!

Skollessss

Fan va skolan suger!!

En hemtenta ligger en handräckning från mig och flinar brett!!

Flera piniga småläxor ska göras!!

Jag har en sån jäkla god lust att ge blanka faaan i skolan och bara leva livet som en pensionär!!

Äsch, skol-motivation finns säkert bakom en hörn och väntar på att våldta mig sönder och samman, sen är man värsta plugghästen och får värsta ångesten för att lämna skolan under jul-lovet =P

Nu faen ska jag surfa o chatta tills ögonen känns knasiga, då vet jag att det är dags att slagga =P

Vi hörs gott folk!!!

Blöta porriga kyssar från mitt ombud!!

[Mitt ombud är en mycket stor, fet, äcklig och slemmig padda som lever i den mest gyttjigaste träskskogen]

what to do?

Faen va rastlös jag blev så fort Gay Army var slut. Jag älskar vanligtvis att inte ha nåt att göra, bara få göra som jag vill. Men nu blev jag på allvar rastlös. Visste inte vad jag skulle göra förrän jag kom på att bloggen kunde behövas uppdateras.

Lite efter klockan 15 idag frossade jag i mig taco! Faen va gött det var! Längesen sist jag åt tacos :) Men det knasiga är att lök-doften härjar fortfarande i munnen, det var vanlig gul lök! öhh!?!?! Har druckit massvis med saft sen jag åt, utan resultat... Äh, går la bort sen när jag borstar tänderna.

Idag har jag ba njutit av denna sköna söndag tills nyss då jag blev plötsligt paff. Nu väntas två veckor hemskrivning, faen va det suger!!! Men det fixar jag nog. Jag går ju ändå baragymnasiet och inte på Universitetet!..

Men jag har ändå ingen lust att dra till skolan imorgon. Det väntas en lång dag imorgon och mitt rutinmässiga liv fortsätter. Faen va less jag blivit på att vakna tidigt - dra till skolan - plugga - åka hem och dras med läxorna - sova i för få timmar  - och så fortsätter livet precis som dagen innan.

Nää, nufan ska jag slänga mig i sängen och låta mörkret sluka mig! När ljuset återkommit till mig, väntar en lång trist skoldag. Fast om Lassemaja är närvarande i skolan, då vet jag att dagarna går fortare - så kul som vi har det :D

God natt kära läsare!
Jag drar mig tillbaka och slukas av mörkret...

slukas


Read the texts! The texts tell my life!

Read the texts! The texts tell my life!

Jag skäms . . .

Å nej, jag har gjort det igen... Jag har supit på fel sätt, som en omogen fylleyngling. Fan va onödigt!...

Fredagen den 18:e november var det dax för en riktig fet födelsedagsfest! Vår goa Ludwig Norberg fyllde Systembolag och givetvis kom alla inbjudna gäster för att gratta honom så hjärtligt de kunde.

Jag var extremt party-laddad och var på topphumör! Jag var nöjd med min nya vita t-shirt och tyckte att frisyren dög hyfsat. I min lya spelade jag rave-låtar högt för att tagga upp mig! Jag hade ordnat fyra Heineken starköl och en flaska vin. Som Madi sa; jag var såå glad och hade så roligt att jag glömde kontrollera mitt drickande.. Det stämmer helt och hållet!

Jag drack två snabba Heineken och sen tömde jag min flaska vin (Aurora) på mindre än en trekvart antar jag, sen hämtade jag min näst sista Heineken som jag drack lugnt, men sen gick jorden under för mig!

Hjärnan gjorde looping i skallen och lade av! Kroppen var endast kapabel till att stå upp. Jag hängde över balkongräcket och önskade av allt i världen att få tillbaka kontrollen och festa vidare. Att spy brukar ju hjälpa när man är för packad - så jag körde fingrarna ner i halsen och fick ut lite vin, men det var lönlöst!..

Kvällen var Game Over för mig och folk såg mig när jag hängde över balkongräcket - aspackad. Fan vad jag skäms! Vissa klappade min rygg och försökte få kontakt med mig. Det var jag tacksam över, men samtidigt ville jag bara försvinna därifrån, jag skämdes så!! Till sist fick jag kraft nog att dra därifrån och låta de festa vidare utan att de tvingas ha nån äcklig fylleyngling som förstörde en del av stämningen där! Jag drog dessutom tidigt också! Enligt Makke försvann jag runt klockan 21.30!..

Men kom ihåg, speciellt du Ludde! - Jag hade verkligen toppenkul på festen!! Det var störtskön folk där och stämningen var helt rätt!!

Jag gick hem ända från Oxhagen till Wadköping som ligger andra sidan stan från festen. Mina fötter kändes iskalla och varje steg jag tog gjorde skitont. Jag korsade Järntorget så därför passade jag på att ta med en pizza hem från Corner. Jag skyndade mig hem och satte mig framför pizzan. Men jag orkade bara ta en enda tuggbit sen slängde jag pizzan in i kylskåpet och la mig i sängen! Fy fasiken vad hjärnan roterade när jag lade mig!

Mellan klockan 7 och 8 på morgonen vaknade jag och kände mig botten! Hjärnan kändes bokstavligen skakad och rörd!.. Smaken i munnen var hemsk och balansen var frånvarande - jag mådde piss! Jag kunde aldrig somna om och låg i sängen två och halv timme och väntade på att bakruset skulle släppa hjärnan! Endast min dick var på toppenhumör som suktade efter fitta, knas!!.. Jag kände på huvudet och kände hur hjärnan bultade, som en andfådd hjärta! Jag var verkligen bakis!

I skrivandes stund är det snart fyra timmar sen jag vaknade och ruset härjar fortfarande inuti mig. Jag lyssnar på Bob Marley och detta blogg är min biktning!.. Jag skäms fortfarande så mycket, men mår lite bättre efter att fått uttrycka alla min känslor i denna blogg!

STORT TACK TILL ER ALLA SOM LÄSTE ÄNDA HIT!!!

Resten av denna lördag ska jag bara softa och hitta tillbaka mig. Ikväll drar jag utan tvekan till bion för att se på efterlängtade 'the Dukes of Hazzard'. Förmodligen gör Nicce, Makke och Fredrik L mig sällskap  =)

höstångest...

~~One love, one heart~~ (reggae-kungen) lallas ur högtalarna i skrivandes stund.

Denna söndagen fick jag en hel del gjort. Återstår att fixa några punkter ur läxan och sen ska shooterrullen Doom ses med chips o tacodip!

Nyligen slängde jag mig i sängen och kände hur ryggraden mjuknade till. Jag har ju gått hit och dit hela dagen och glömt att skona ryggen. Det var verkligen skönt att ta igen ryggen, även om det bara varade i 7 min och 41 sek.

Plötsligt kröp en ångest inuti i mig. Jag hörde Bob Marley's ~~So Much Trouble In The World~~ i huvudet och jag fick en slags höstångest. Gamla goa minnen dök upp hastigt i en revy - minnen från då jag var nyinflyttad här i Wadköping i augusti.

Jag minns att jag jämt hade balkongdörren öppet och lät sommarens friska doftande luft flytta in i min lya. Utsikten var målad av sommarens gröna färger och de röda stugorna i Wadköpings gamla stad omfylldes med turister och familjer. Jag var sällan hemma, jag cyklade jämt hit och dit i hela Örebro för att träffa kompisar som man saknat under sommarlovet.

Allt det där är borta nu! Jag cyklar aldrig mer nu och det är helt svart ute med tända gatlyktor och parkerade bilar. Stugorna syns inte längre, träden visar bara sina skeletter och endast nån enstaka gång kommer nån som promenerar hastigt i kylan. Jag är jämt hemma nu och surfar och försöker göra trista läxor...

Det suger...

Tacka vet jag Internet och musiken! De håller mig vid liv!



Ha en skön afton allesammans!

Puss

Flightplan

Rapport: lördagskvällen!

Jag slängde mig i soffan kl 19.25 och checkade på filmen 'Tillbaka till framtiden 2' och den sög så jag växlade över till 'Shanghai Noon' kl 20.11 och slö-tittade klart filmen. Därefter blev det kort chattstund innan jag satte på filmen 'Flightplan'. Den filmen var erkänt en bra thriller - jag vet att min morsa skulle sitta som spikad framför den filmen!

Nu ska jag slagga bort ca 10 timmar av denna färska dygn och sen blir det i huvudsak tvättning. För övrigt kommer jag att softa bort många timmar samt så ska jag försöka att plugga bort lite läxor!

I skrivande stund lyssnar jag på jul-låtar!... Jag vet ärligt talat inte varför - jag bara kände för det. Det var ju trots allt vintertid i filmen Flightplan =P

Goo natt o sov gott alla mina läsare!

Kjaam


så lugn så lugn

Denna lördag känner jag mig så himla lugn inombords!

Jag har ingen större lust att fjanta mig eller tjöta komiskt med folk. De senaste personerna jag msn:ade med - var jag som ett vanlig sällskap-grabb - 'äckligt töntigt' anser Kulin-andan... *suck*

Jag är inte nere trots att solen är frånvarande, regnet som målat stan mörkare, mörkret som snart är här (i skrivandes stund). Jag är bara så lugn. Kanske det är nu som jag borde gå hem till en viss brud och ragga seriöst =P Raggar ju så barnsligt i vanliga fall - anser nog de flesta som drabbats av mina försök till charmtricks... Öhm, det låter som att jag är en slampa, men tro mig mina kära läsare - jag är inte sån! =P

Tidigare idag promenerade jag tur&retur till stan för att få lite luft samt kolla efter vinterdojor. Jag hittade inget sjyst par till ett vettigt pris - så jag sket i det och gick hem igen. Nu sitter jag med burken och softar. Jag ska nog gå och fixa middag och baka sirapkakor och senare hänga framför teven...

Jag önskar alla Er en skön helg!

Puss

Tacksam

Det var den fredagen!...

Nu sitter jag här framför burken efter en lång dag. Detta skedde i mitt liv idag kronologiskt; plugget, sällskap med Johan AP på SIT och sen resten av dagen och kvällen hängde man i Heden med grabbarna inklusive att vi käkade pizza på Edessa. Det var helt enkelt hur trevligt som helst, jag fick för första gången kontakt med datateknik-killen Micke Sundberg =)

Den romantiska tacoskvällen med Lassemaja blev aldrig av - det blir aldrig som man tänkt sig!... Tacoskvällen får jag o Lassemaja fixa en annan gång. Även Madi tjötar på mej o Hannes att fixa tacosmiddag - men fan orka att bjussa hem gänget och ta hand om disken. Ska Moral ha sitt tacosmiddag får hon låta mig o Hannes komma hem till henne i bajsHeden.

~~three little birds~~ lallas ur högtalarna (reggaekungen Bob Marley). En lugn och skön låt med nedvarvande sound...

Jag är dock trött nu, mina kära läsare!

Ett tydligt TACK tillägnas till läsarna som kommenterar mina inlägg! Jag uppskattar givetvis att få kommentarer, då vet jag att jag inte är en mongoliknande fjant som skriver för mig själv =P

Imorgon är det lördag, dvs  om mindre än 10 minuter i skrivandes stund! Imorrn ska jag verkligen sova ut och ta dagen som den kommer! Det ska bli så jävla soft det kan bli! Men givetvis ska jag nog allt ta mig ut och träffa folk =)

God natt och sov gott gott folk!!! =)

Puss

Freeedag imorrn!

Ahh vilken knas vecka.

Veckan har minst sagt runnit bort snabbare än antalet liter som Niagarafallet strömmar på en timme!.. Imorrn är det fredag och jag kommer att softa rejält! Har planerat med en skön porrig polare att ha tacokväll o frossa framför en 50tum stor plasmaTV! ^^ ;D

Resten av helgen blir ba softa, va hemmafru o surfa vilt på nätets skyhöga vågor =)

Jag vill tillägna en applåd åt min psykologi-lärarinna som gjorde ett snyggt vändning för klassen idag. Vi diskuterade en människas utveckling och på skrivtavlan skrev hon "penisavund". Givetvis tjötade fjortisarna om hur killar avundas varandras penisar. Men det visade sig att läraren syftade på kvinnornas penisavund - de saknar ju för fan ett stake mellan bena'! Mohahaha!!
Snopet som fan, brudar - jag vet ;D

Nu ska jag starx hämta släggan och pricka rätt den här gången - huvet.
Lisa Blund är borta på semester i nån töntig sjukgymnastik - hon fick väl lite för mycket senast. Förra gången jag skulle slockna på egen hand, missade jag kosmos och plattade till ballarna istället! Vid Balders Balle vad det kände plattigt!.. Nåja, nog om det!!

Goo natt o sov gott kära läsare!

Helt okay tisdag

~~My Eyes Burn~~ (Matchbook Romance heter bandet) vrålas ur mina högtalare!


Vaknade tidigt imorse och tog ett digert beslut, att skolka första lektionen för att få slagga en å en halv timma till.

--1½ timma senare --

*Vrrrrr* och min hjärna omrördes med råge! Jävla vibrator-pryl! Dax att hoppa ur säng och göra nåt bra av dagen. Körde mitt vanliga morgon-race dvs klä på mig, käka, fixa mig och diverse.



Min första lektion blev geografi, helt gött lektion. Satt o snakkade med Lassemaja nätt å jämnt. Sen bar det av till stan för att hänga med Lassemaja på hans ärende-turné. Han fixade personbevis, id-foton, nype och annat nyttigt. Sen satt vi och käkade varsin bigga-kycklingsbaguette på La baguette - Allah så romantiskt det var ;P Grejen var ju att jag och Lassemaja skolkade från ett prov - ack så tuffa och balla vi var dah :P

Efter turnén stack vi tebax till skolan för att låten svetten rinna längs våra läckra kroppar - kort sagt: gympan! Blev badminton-lirande och bus i omklädningsrummet.

Nu sitter jag här med min älskade vän - datorn med bredbandet. Jag älskar verkligen att surfa, chatta och synas mer eller mindre. Läxorna avklarade och framför mig väntar en lång och fri kväll! Yeah! Ska göra alla mina behov - ja, inte dra en handtralla för dicken inklusive ballarna tappade jag idag under turnén. Hör av er om ni hittar den, tack!




Nu fan ska jag softa och inte leka skönlitteratur-författare :P

Lev väl!



Helt jävla hopplöst . . .


Nu är man tillbaka till Örebro och nu sitter jag här med norska språket i fingrarna. Ja asså, jag har chattat med en norsk tjej i ett par timmar och efter några kvällar med henne har jag lärt mig en hel del norska =)

Igår steg man av tåget i Örebro Central och jag tog ett promenad hem till lyan i Wadköping. Efter några tiotal metrar började mina kängor skava ordentligt på mina fötter. Jag blev verkligen frustrerad och gick som en handikappad de sista hundra metrarna till lägenheten! Fy faen va're sög!

Vinterkängorna hade min mamma asså hittat i en förråd under mitt höstlov. Jag blev förvånad att de var så fina och oanvändbara. Jag hade köpt dem för längesen, och eftersom de var storlek 47, så passade de mig. Med gåtan av varför jag dissat dem, fick jag svaret på det igår!!! Fyfaen . . .

Idag satt man på BK och frossade onyttigheter med bajsNicce, gangstaThomas och jätteFredrik =) Helt jävla skönt var det att vara social efter en hel vecka utan sköna teckenspråkskonversationer - jojomänsan visst kan jag rabbla upp lååånga ord trots att tröttheten flåsar mej i nacken =P

Ikväll skulle jag slänga mig i skolböckerna och plugga duktigt inför tisdagens prov. men fan vad det sket sig, som pojken sa när hans dick slaknade strax innan akten... Jag hade helt enkelt ingen jävla lust att plugga och jag hade ett sånt enorm behov av att slänga mig i nätets virvlar!!

Slutade med att jag gav fan i böckerna och chattade. Lyckades natta norskan nyss och nu skriver jag i bloggen. Ögonen känns konstiga. Stela och tunga. Behov av sömn antar jag...

Imorgon skiter jag i provet och istället går jag hand-i-hand med Lassemaja till stan och fixar en leg åt honom. Han måste ju fan komma in på krogen nångång, den sepe lirarn =D

Kicka mig i arslet (via kommentar lr IRL) om ni vill att jag ska babbla mer i bloggen om föregående händelser under höstlovet =P

jag är så jävla trött
jag är så jävla seg
jag är så jävla besatt
av Dig - Lisa Blund!