Kristi är lol

Ärade läsare!
Härmed vill jag dela med min helg som blev mycket mer spännande än fåntratten Kristi och hans fåniga återuppståenden å tjöt.

Torsdagen den 25 maj kl 09.50 vibrerade min väckarklocka som lyckades skaka och röra om min intelligenta geléklump däroppe som inledning på den lediga dagen. Jag hatar den jävla klockan men jag älskar den också! Utan den skulle jag inte fått gå kvar på Risse pga problem med närvaron på morgonarna!

Whatever - jag checkade stenåldersnallen NEC och säkerhetskollade genom min kikhål i ytterdörren. Då fick jag syn på två av de skönaste personer jag vet i världen - min lillsyrra å farsan. De hade rest 22 mil hit för att spekulera på en jänkare i Finspång som ligger runt 8 mil från Närkes rövhål.

Endast iförd i kalsinger å nyvakna ögon öppnade jag dörren och välkomnade dem så hjärtligt. Efter frukosten hängde jag med dem till Finspång och där träffade vi snubben som ägde jänkaren - en Chevrolet Impala cabriolet av årsmodell -69. Den var röd som kärleken och mullrade härligt med sin V8!

Efter en provtur och förhandling drog vi hem till ägaren där vi blev bjudna på en rejäl fika med mackor å genomförde affären. Givetvis hade farsan inte med cashen i fickan utan han gav säljaren handpenning å skulle överföra resterande cashen dagen efter. Men trots det fick vi ta med Impalan tebax till Örebro.

Väl i Wadköping började jag o farsan diskutera om hur vi skulle göra med jänkaren under natten. Tänk om någon skulle sätta kniven i cabben? Tänk om nån skulle bryta sig in o tjuvkoppla o dra iväg? Jag bestämde mig för att kontakta den skönaste blatten jag vet - Admir å min farsa fick låna Admirs föräldrars garage över natten. Det handlade om centimeter när vi ställde in jänkaren i garaget! Det var trångt som en tät fitta! Men det gick!

Dagen efter (fredagen) hämtade jag och farsan Impalan och sen drog vi allesammans hem till Vara. Farsan cruisade i Impalan medan jag och min lillsyrra rullade i mammas japanare kallad "Bettan". Resten av helgen njöt jag av att vara hemma och umgås med min goa familj samt mer eller mindre greja med kärrorna hemma.

         
I andra bilden skymtar huset där jag bor samt morsans vinröda "Bettan".

    
I tredje bilden skymtar farsans verkstad som många tror är ett hyresstuga *fniss*

Samma helg fick jag hjälpa min lillsyrra som hade läxor om Jesus och bibeln. Som en god storbrorsa försökte jag hjälpa henne - men ack och ve vad jag tyckte synd om lillsyrran då jag själv är en tvättäkta ateist. Jag insåg då en sak; att djupt religiösa lärare som vill lära ut sin tro ska inte vara kommunanställd inom nån grund- gymnasieskola! De hör hemma i församlingar å kyrkor. Fast min lillsyrras lärare verkar hamnat under fel tak.

I skrivandes stund längtar jag till helgen då jag återvänder hem till landet pga Power Meet i Nossebro som äger rum på lördan. En av de fetaste bilträffarna jag känner till å den får jag inte missa. Jag och farsan cruisar givetvis i Impalan, nercabbat om vädret tillåter, till träffen å träffar andra lika bilgalna typer :D


Nada shithappens

Helt jävla fucking sjukt helvetes grymt otroligt! Jag fattar det inte, det är bara så helt jävla cpat och omöjligt att vara sant, omänskligt juh!! Nä, jag bara driver med er. Släpp det där inledningen - var bara några cpiga grodor som hoppade ur mig..

Helgens blev riktigt lyckat trots de dyra tågbiljetterna jag fick pröjsa för att komma hem till min kära Vara där jag egentligen ska vara och verkligen älskar att vara i! Jag kom hem till en nyblomstrat landskap med både vandrande och rullande ögongodis - jag snackar om brudar och bilar asså!

Så fort jag hoppade av tåget i den inte så ensliga tågstationen i Vara, plockade min härligt craziga mamma upp mig i sin vinröda trogna japanare och så drog vi hemåt och hävde i oss härliga mackor (för min del var det riktiga lyxmackor jämfört med vad jag lever på som studenttölp i Närkes rövhål).

Direkt efter mackorna drog jag och morsan till den gamla kvinnan som som jag har tacka för att jag lever - min mormor som bor på åldersdomshem. Min mormor är nu 82 vårar och har på sistone blivit svagare. Men hon är ändå samma roliga kärring som jag alltid sett henne. Mitt besök hos henne var riktigt givande - man får aldrig glömma de gamla som gav oss chansen att leva och föra våra generationer vidare.

Lördag morgon väcktes jag av min söta lillasyster som är 13 och halvt år gammal - och jag lovar er; hon är inte det minsta fjortis-aktig - tack och lov! =) Frukosten åt jag med ordentligt njutning och som småningom drog vi hela gänget till Skövde där jag och farsan besökte en stor veteranmarknad inklusive stor bilsamling av mer eller mindre vackra restaurerade veterankärror. Damerna i vårt gäng släppte vi dock av i stan för de skulle shoppa.

Samma kväll gav jag på mig Mercedesen som står bakom farsans verkstad - under tak bör tilläggas. För er motorentusiaster kan jag berätta att det är en MB 280 -71 men motorn är skum. I princip ska det sitta en 2.8 liters spis under huven - men i den bilen sitter det en 3.5 liters spis - V8 dessutom... Jag och farsan har konstaterat att antingen har det suttit en mindre V8 eller en sexa i kärran tidigare.

På söndagen spenderade jag mina timmar under de bakre hjulhusen av Volvon. Det var dax att fixa den döda handbromsen och slutligen fick Volvon ett fullt fungerade handbroms som bara väntar på att få göra sin plikt på alla parkeringstillfällen samt mindre bus vid sidan om.

That was my weekend!

Ni som läste ända hit måste antingen vara helt jävla rastlösa som pallar att läsa ända hit eller så är ni bara helt enkelt intresserade av mitt alldagliga svenssonliv - oavsett vilken av kategorierna ni stämmer in på - skaffa er ett liv och läs nån vettigare blogg ; )

Dunder och brak!

Ja vad säger man?!? Det var ett bra tag sen förra inlägget - närmare bestämt ungefär två veckor sen. Aja, inte rekordelig jämfört med andra slöa bloggförfattare. Ärligt talat har jag inte haft motivationen att skriva i bloggen och dessutom skulle inläggen ändå bara bestå av dravel.

Men på sistone har det faktiskt skett grejer som jag bara måste uttrycka svart på vitt. Efter att blivit systembolagsmyndig handlade jag där tre gånger första veckan =P Men lugnt, mina kära läsare - jag har numret till AA. Jag lovar er att jag tycker det är megaroligt att handla på Systemet, en del tycker det är lika tråkigt som att handla på ICA, men inte jag ;P

Helgen då jag ställde till med en födelsedagsfest hos mig - var minsann en lång helg. Min 20årsfest blev kort sagt lyckat för att jag slapp dörrknackande snutar eller fältassistenter, klagande grannar samt ingen spydde upp min lya. Det blev 30 individer som krökade omkring i min lilla 46a =S På söndagen var det ju Valborgmässoafton och då man drog till Steffy och släppte loss med en fet grillfest. Jag drack två flaskor Solbacka samt så åt jag grillad flintastek och potatissallad som jag delade med grillkocken Johan AP och ölkännaren Thomas Carlin ;D

Den 1 maj satt jag hemma och var värsta deppiga studenttölpen i Närkes rövhål. Jag suckade åt precis allting - till och med en rolig film sög den dagen. Min personlige psykolog Johan AP predikade angående om för mycket alkoholförtäring och brist på serotin var svaret på mitt depression. Han hade så rätt den mannen, ett par dagar senare var jag samma glada fjant igen.

Redan fredagen därpå (igår) var det ännu ett 20årsfest och den här gången var det Joona som skulle firas, hurras, hånglas upp och kränkas. Av mina egna slutsatser blev det lyckat. Jag var glad som en full alkoholist och körde lite Mikael-juckar ;D Jag hade bestämt mig för att på allvar rata krogen, men som vanligt dras man med tjötiga blondiner som klänger på ens ;P 

I skrivandes stund kittlar ansiktet på samma sätt som när foten domnar - samma känsla; mysko! Jag har på sistone verkligen avskytt att släpa mig till skolan och blivit deprimerad av att se läxorna växa på min skrivbord. Men nu när vädret verkligen är som jag vill ha det och en massa brudar har hittat ut med sina styva nipples och inbjudande häckar - så orkar jag nog skolan fyra veckor till och sen är mitt sista sommarlov äntligen framme och då ska den njutas! =D