Räddhare lr dumsnut? lika illa oavsett..

Hujedamej sicka busar vädergudarna kan vare ibland!

Igår imorse satte jag mig i bilen för att dra till jobbet. Glad i hågen för att morgnarna äntligen är ljusa. Vårtecken som vitsippor å andra fjolliga gölleligöll-blommor kring trädgår'n syntes till. Sommarsulor på kärran då jag va säker på att vi sett den sista snöflingan för i år. Jag brummar iväg.. drygt en mil senare märker jag att det finns pyttelite snö på vägbanan å dikena. "naw va göllit, det har snöat i natt" tänkte jag. Ett par km senare kunde jag tro att jag hamnat i Boden..

Med drygt 3,5 mil kvar till jobbet slog tanken mig yr, om jag skulle vända hemåt å sjukskriva mig med tanke på sommardäcken knappt greppade i kurvorna.. "äsch what tha fakk, jag lever ba en gång. byss töff buse å ut på äventyr" tänkte jag å fortsatte. Det var dimmigt, snöade ivrigt, såg knappt vägen å bilens bakparti sladdade gärna hit å dit. Cruisade med massa andra trafikanter alla jefla mil.. Sommardäck på flesta medtrafikanters fordon.. Jag kom iaf fram till kneget i tid å utan missöden. Men såg några frusna stackare som klantat ner sig i diken, snödrivor, stolpar etc.

Till sist skulle jag parkera kärran vid kneget å givetvis fastnade jag mitt i en av parkeringsområdena, på ett sätt så att jag hindrade andra bilar för att kunna parkera där. "äh vafan, snön får la smälta under dan så kmr jag loss när jag åker hem efter jobbet". Tji som fisen fick jag. Fick skotta en bana åt bilen på drygt 30 meter á la halvmeter hög snö. Sen fick ett par kollegor hjälpa att knuffa på bilen, och som de slet de stackarna. De såg ut som ett par förtvivlade hungriga vargar som gjorde vadsomhelst för att få en liten köttbit att mumsa sig i..

Åkte hem gjorde jag inte,. Drog ist till en god vän i Vbg å slagga där. De första 3 milen från kneget hem till mig rådde det trafikstockning. Stod helt stilla bara för att nåra klantarslen 3 mil bort insett lite sent att deras bilar inte är några högutrustade rallybilar..

och vaddå räddhare? well. skulle ut med soporna nyss.. på vägen till soptunnan hämtade jag ficklampan i bilen. Hörde någon som trampade i kramsnön borta vid skogen ca 10 meter framför mig. "Hörde jag fel?!"  tänkte jag av naturliga skäl. Stod blickstilla å lyssnade efter en gång till.. tramp tramp tramp.. "GAAH!" Jag kutade tillbaka in till kåken med soppåsarna.. antingen var det en liten kissemiss som ville nosa upp nått smarrigt i soppåsarna lr så var det nån brunstig älg som fattat tycke för mina pösiga mjukisbrallor å jätteballar (de två soppåsarna)..

Kommentarer
Postat av: litto

haha du borde uppdatera mer oftare du ;)

Postat av: malin

givetvis var det de två stora påsarna figuren va ute efter, inte dina ballar... ;) haha håller med litto, du borde blogga mer. flinar gott varje gång! :)

2008-03-20 @ 00:32:40
URL: http://mallie.blogg.se
Postat av: Hanna

Hahaha! Gillar din blogg. Och dig. Så du måste fan komma till Örebro snart. Fy!

2008-03-21 @ 20:47:41
URL: http://lillfotad.blogg.se
Postat av: Ida

ha ha! du MÅSTE blogga oftare! förresten så håller jag med hanna där uppe, du måste komma till örebro innan vi glömmer bort vem du är ;)

2008-03-23 @ 15:42:41
URL: http://www.bblue.blogg.se
Postat av: jenny

och lillen ser fram emot att få träffa farbror sigge!

2008-03-23 @ 19:20:19
URL: http://jenny86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback